• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti
Våre tollekniver
Tips

Våre tollekniver

Å bruke en tollekniv er en tidløs kunst som strekker seg langt tilbake i historien. Dette enkle, men kraftige verktøyet har vært en uunnværlig følgesvenn for mennesker i århundrer, brukt både til praktiske formål og som et kreativt uttrykk. I dagens moderne tid er tollekniven fortsatt like nyttig og allsidig som noensinne. Tollekniven kan brukes til det meste innen friluftsliv, alt fra å spikke seg en pølsepinne til å sløye en fisk. Men tolleknivens historie strekker seg utover dens praktiske bruk. Den har også en dyp kulturell og tradisjonell betydning. Mange samfunn over hele verden har sine egne unike versjoner av tollekniver, hver med sine egne tradisjoner og teknikker. Uansett om du er en erfaren håndverker eller en nybegynner, er en tollekniv mer enn bare et verktøy - det er et symbol på kreativitet, dyktighet og den tidløse arven av menneskets evne til å forme verden rundt seg.
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/SCO14.10.2215470.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/SCO_02.01.2201462.jpg

Noen av våre populære tollekniver

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/SCO_11.08.2029387.jpg

Bruslettokniven

Tollekniven "Bruslettokniven" er en tradisjonell, enkel og god brukskniv med skaft i oljet bjørk. Den har et rettslipt blad, bolster i nysølv og farget okseskinnslomme med sikkerhetsinnlegg. Bladet er laget av rustfritt knivstål 1.4116N.

Spesifikasjoner:

Vekt: 81 gram

Total lengde: 20,5 cm

Lengde på knivblad: 9,3 cm

Tykkelse på knivblad: 2,2 mm

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/_DSC5890.jpg

Speider

Med sitt robuste design og tradisjonelle utseende er denne kniven skapt for å møte kravene fra den moderne speideren og utforskeren. Hver detalj i Speiderkniven er nøye utformet for å gi både funksjonalitet og stil. Med sitt skaft i oljet norsk bjørk gir den et naturlig og behagelig grep, mens det rustfrie knivbladet er utformet for å takle en rekke oppgaver med presisjon og holdbarhet. Den skandinaviske rettslipte egg gir enestående skarphet og er perfekt for alt fra snikkarbeid til matlaging ved leirbålet. Med den medfølgende lærsleiden i svartfarget okseskinn kan du enkelt og sikkert bære din Speiderkniv med deg hvor eventyret tar deg.

Spesifikasjoner:

Vekt: 43 gram

Total lengde: 18,4 cm

Lengde på knivblad: 8,3 cm

Tykkelse på knivblad: 2 mm

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/SCO_24.07.2012970.jpg

Nansen

En kniv med en fascinerende historie og utrolig funksjonalitet. Inspirert av kniven Fridtjof Nansen fikk av inuittene på Grønland i 1888, er denne kniven en hyllest til eventyrets ånd og utforskningens mot. Med sitt tradisjonelle utseende og rettslipte egg på 9,2 cm gjenspeiler Brusletto Nansen ekte håndverk og nøyaktighet. Det rustfrie knivbladet av 1.4116N-stål garanterer skarphet og holdbarhet, mens det oljede flammeskaftet av bjørk gir en naturlig og behagelig følelse i hånden. Sliren i farget okseskinn med sikkerhetsinnsats og låsøye gjør det enkelt og trygt å bære med deg din Nansen-kniv hvor enn eventyrene tar deg. Allsidig og pålitelig er Brusletto Nansen en tollekniv som er klar til å møte alle utfordringene du står overfor. Dra ut i verden med en følgesvenn som har en bevist historie og uovertruffen kvalitet - Brusletto Nansen.

Spesifikasjoner:

Vekt: 85 gram

Total lengde: 21 cm

Lengde på knivblad: 9,2 cm

Tykkelse på knivblad: 2,2 mm

Levetidsgaranti: Ja

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BO10112_1.jpg

Hva kjennetegner en tollekniv?

En tollekniv er en type kniv som vanligvis brukes til treskjæring og snedkerarbeid. Den har vanligvis et smalt og skarpt blad som er designet for å skjære gjennom tre med presisjon. Tollekniver kan ha ulike former og størrelser avhengig av bruksområdet, men de har vanligvis en skarp spiss og et ergonomisk utformet håndtak for enkel håndtering og presisjon. Disse knivene brukes ofte av håndverkere, treskjærere og til og med av barn og ungdommer for å lage ulike tresnitt og treprosjekter.

    Du vil også like dette