• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti
Kniv med gravering
Tips

Kniv med gravering

Vi har de perfekte gavene!

Skal du i dåp eller konfirmasjon? En livslang gave med personlig inngravering på blad eller skaft er en flott gave som vil gi glede i mange år. Eller har dere noe å feire på arbeidsplassen? En gravert kniv passer like godt til et jubileum, runde årstall eller andre firmagaver. Vi graverer nesten alle produkter, inkludert kjøkkenkniver, turkniver, jaktkniver, sager og økser. Hos oss vil du alltid finne din favoritt du kan gravere på. Vi har ikke bytterett på graverte produkter, da dette anses som et spesialbestilt produkt. NB! Husk at du ved gravering må regne med ca. en ukes leveringstid!Hvordan graverer du kniven?

Du legger enkelt til gravering ved å fylle inn ønsket tekst på hhv. skaft eller knivblad på den kniven du velger å kjøpe. Hvis du ønsker gravering både på skaft og knivblad så fyller du bare inn en tekst i begge feltene. Fonten som brukes er Rockwell Regular. Merk at teksten må være fri for spesialtegn. Pris for gravering står oppført i feltet du fyller inn. Vi justerer størrelsen på teksten ut i fra størrelsen på kniven og kontakter deg dersom det skulle oppstå tvil. Gravering på skaft

Som en tommelfinger-regel så er det bedre å gravere på lyse skaft enn mørke skaft. Graveringen vil bli mer tydelig på et lyst skaft som for eksempel Rondane, Storbukken Masur, Villmarka eller Bruslettokniven. Du kan fortsatt gravere på mørkere skaft, men det vil ikke bli like tydelig som på lyse skaft. Et lyst skaft er gjerne oljet, mens et mørkt skaft er ofte beiset og oljet. 

 Gravering på blad

Vi graverer også på blad og dette er det mest populære alternativet dersom du bare skal ha gravering på enten skaft eller blad. Vi graverer normalt sett på motsatt side av logoen på knivbladet. Noen få kniver har logo på begge sider (for eksempel Hunter og Hunter Premium).  I disse tilfellene så graverer vi der vi ser det mest hensiktsmessig avhengig av lengden på teksten. 

 

 Gravering av skjærefjøl

Vi graverer også på skjærefjøler, der vil graveringen skje på kortsiden av fjøla på samme sted som håndtaket.

Forslag til graveringstekst til pappa
"Verdens beste pappa"
"Pappas turkamerat"
"Sterk som en bjørn"


Forslag til graveringstekst til mamma:
"Mamma, min trygge havn"
"Mamma, mitt forbilde"
"Mamma, min veiviser"


Forslag til graveringstekst til bror eller søster:
"Søskenkjærlighet"
"Sammen i tykt og tynt"
"Alltid ved din side"
"Sammen, alltid"


Forslag til graveringstekst til en god venn:
"Takk for gode minner"
"Venner for livet"
"Eventyrkamerat"

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Gravering/Graveringbilde-4_med-gravering.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Knivmedgravering/Graveringbilde-3_med-gravering.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Gravering/Graveringbilde-2_med-gravering.jpg

    Du vil også like dette