• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 699,-
  • Livstidsgaranti
Hvordan lage barkebåt?
Tips

Hvordan lage barkebåt?

Å lage en barkebåt er en morsom aktivitet for de som ønsker å øve seg med kniven sin eller ønsker en morsom aktivitet på hytta eller i din nærmeste skog. Alt du trenger er tilgang på bark, kvister, en kniv og en bekk, elv eller vann.

  1. Finn en bit bark, enten som har falt på bakken eller bark som sitter løst på et tre. Vi anbefaler bark fra Furu, den flyter best og lar seg enkelt spikke. Husk å ikke kutt dypt inn i treet, slik at det blir skadet.
  2. Form barkebiten til en båtform ved å spikke den avlang med en spiss i hver ende. Du kan også greie deg med en barkebit som allerede har en båtform, om du er heldig.
  3. Lag et hull i midten av barkebåten med spissen på kniven din. (Speider butt tupp og barnekniven egner seg ikke her). Når du har laget et hull i midten av båten kan du feste en pinne som mast på båten.
  4. Hvis pinnen ikke er spiss, så kan du spikke den spissere slik at du lettere får tredd på seil. Bruk blader eller papir som seil. Hvis du bruker papir så kan du skrive navnet på båten på seilet.

 

Nå er det klart for barkebåtrace. Samle flere barkebåter og konkurrer om hvilken som er raskest. Det mest fartsfylte er å konkurrere i en bekk eller en mindre elv. Husk å starte samtidig og ha det gøy!

Lykke til!

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Hvordanlagebarkebåt/Barkebat_1.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Hvordanlagebarkebåt/Barkebat_2.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Hvordanlagebarkebåt/Barkebat_3.jpg

    Du vil også like dette