• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 699,-
  • Livstidsgaranti

Betalinger

Vi bruker NETS Easy som samarbeidspartner på betaling hvor du som kunde enkelt kan velge mellom kort, vipps, faktura, i tillegg til mulighet for å delbetale etter kjøpet. Du får to betalingsalternativer når du handler hos oss:

Betaling med Visa / Mastercard/Vipps

Når du betaler med kort reserveres beløpet på ditt betalingskort frem til bestillingen din sendes fra oss. Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett. Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger når den sendes fra nettbutikken til betalingsleverandøren. Hos oss er det 100% trygt å handle.

Betaling med faktura - Riverty

Riverty er en del av Arvato Financial Solutions, en global leverandør av finansielle tjenester og er en del av Bertelsmann SE & Co. KGaA. Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge for å benytte faktura. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Ved å velge faktura samtykker du i at Arvato innhenter kredittopplysninger om deg. Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Dersom du har betalt med faktura, men av en eller annen grunn ikke har mottatt fakturaen, så kan du logge inn på Riverty for å se dine utestående fakturaer. Gå inn på www.my.riverty.com/no-no og logg inn med Bank ID for å se og betale fakturaen du har utestående.