• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti
Lag din egen kniv
Tips

Lag din egen kniv

Sjekk ut våre videoer om å lage din egen kniv

Vi kan nå fortelle at Brusletto.no har lansert to spennende nye videoer som gir deg en innblikk i kunsten å lage din egen kniv og slire. Enten du er en erfaren knivmaker eller nybegynner, vil disse videoene være en fin guide på hvordan du kan lage din egen kniv.Lag Din Egen Kniv

Vår første video guider deg gjennom trinnene for å lage din egen unike kniv. Lær hvordan du velger det perfekte knivbladet, tilpasser håndtaket med våre treblokker og lær deg teknikken for å lage en kniv du vil være stolt av.Lag Din Egen Slire:

Den andre videoen tar deg med på en reise gjennom prosessen med å lage din egen skreddersydde knivslire. Vi viser deg trinn for trinn hvordan du kan designe, forme og sy en slitesterk slire som passer din kniv perfekt.Hos Brusletto har vi alt du trenger for å komme i gang med knivmaking. Vårt omfattende utvalg inkluderer knivblader, treblokker, læremner, holker og sytråd. Uansett om du ønsker å bygge en tradisjonell norsk kniv, en moderne jaktkniv eller en unik kunstnerisk skapelse, har vi det du trenger. La kreativiteten blomstre, og start din reise som en ekte knivmaker med Brusletto.

    Du vil også like dette