• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti

Reklamasjon

REKLAMASJONER

Brusletto har produsert kniver i Norge siden 1896 og alle kniver er produsert i de beste materialer. Vår ide er at en kniv er en følgesvenn på tur eller i kjøkkenet, et godt verktøy som skal hjelpe deg til å løse små og store oppgaver. Hvis du har vært uheldig og noe har skjedd med ditt produkt er vi stolte av å tilby gode garantiordninger. 

For produkter merket med "Made in Norway" gir vi livstidsgaranti, forutsatt normal bruk, mens for øvrige produkter er det det vanlig to års reklamasjonsrett som gjelder.

Dersom du ønsker å reklamere på et produkt som er kjøpt hos en av våre forhandlere, må du henvende deg til butikken du kjøpte varen hos. Hvis butikken ikke eksisterer lenger, kan du ta kontakt med oss på samme måte som om du har handlet produktet i nettbutikken vår. Produkter som er kjøpt via vår nettbutikk meldes fra som beskrevet nedenfor.

Her melder du inn din reklamasjon:

Alle reklamasjoner skal meldes inn via vår reklamasjonsportal og du blir enkelt hjulpet igjennom skjemaet. Pliktige felter er merket med en (*) og må fylles ut før du kan sende inn skjemaet. Link til portalen finner du her:

Reklamasjonsportal