• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti
Vinn en hundekjøringstur med Thomas Werner
Nyheter

Vinn en hundekjøringstur med Thomas Werner

Vinn en hundekjøringstur med Thomas Werner

Som stolt samarbeidspartner til Qrill Pet Mushing team har vi gleden av å dele ut et gavekort på en hel dag med Thomas Werner som akkurat vant Finnmarksløpet den 18. Mars 2022.

Thomas har lang erfaring fra hundekjøring og hans siste meritter er vinner av Finnmarksløpet og Femundsløpet i 2019, vinner av Iditarod i 2020 og vinner av Femundsløpet og Finnmarksløpet i 2022.

 

 

Om premien:

Vinneren av premien får være med på en hel dag med hundekjøring og en omvisning på hundegården til Thomas Werner. Den som vinner kan velge å dra alene eller ta med seg en venn eller familie. Vinneren får også relevante Brusletto produkter som en del av premien.

 

Konkurransevilkår:

Gavekortet gjelder opptil 2 personer. Vinneren må selv stå for transport til Torpa som ligger 45 minutter vest for Lillehammer. Gavekortet kan brukes fra konkurransen avsluttes den 6. April fram til slutten av april 2023. Det tas forbehold om at det er snø når vinneren ønsker å bruke gavekortet. Verdien på premien er 15 000 kroner. Vinneren vil annonseres i denne artikkelen og på sosiale medier.



Delta i konkurransen her

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BruslettoogQrillPetMushingTeam/SCO_10.4.1929919.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BruslettoogQrillPetMushingTeam/SCO_10.4.1930042.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/VinnenhundekjringsturmedThomasWerner/SCO_10.4.1930247.jpg