• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti
Ditt beste brusletto minne
Nyheter

Ditt beste brusletto minne

Vinneren er trukket, takk for alle bidrag

Vinneren ble Malene Hopen, les historien hennes under Opplev Brusletto


Vi har en lang historie og vi vet det er mange gamle Brusletto kniver der ute. Derfor vil vi høre fra akkurat deg om ditt minneverdige øyeblikk med din Brusletto-kniv. Det kan være en historie fra forrige uke eller for 10 år siden, det spiller ingen rolle. Vi vil gjerne høre den og dele den med alle våre følgere.

Kanskje du har brukt den til å lage ditt første bål, på jakt etter stor og småvilt eller til å hjelpe en venn med å bygge en gapahuk på hytta. Uansett hva det er, ønsker vi å høre din historie om minneverdige tur og friluftsøyeblikk. 

Hvordan delta?

For å delta i konkurransen, må du dele ditt beste minne med en Brusletto-kniv. Det kan være en kort historie, et bilde eller en video som viser eller forteller hvordan du har brukt kniven og hva som gjør den spesiell for deg. Vi setter ekstra stor pris på bilder eller video av din kniv. Alt du trenger å gjøre er å sende inn ditt bidrag på epost til service@brusletto.no og merke eposten med «Brusletto minne». Husk å legge igjen navn, adresse og telefonnummer til en eventuell premie. Vi gleder oss til å høre om ditt beste minne med en Brusletto-kniv!

Premie for den mest unike historien

Vi leser igjennom alle bidragene og trekker ut en vinner av et sett med en liten og en stor Hunter Premium Chef kokkenkniv. Vi trekker ut historien som er mest unik og som gir uttrykk for stor glede for friluftslivet. Her trenger ikke fisken eller elgen å være den største, så lenge historien sitter igjen som et sterkt minne. Vi plukker også ut noen ekstra historier som vi sender en litt hyggelig overraskelse dersom vi bruker historien deres. Ved å delta i konkurransen samtykker du i at vi har tillatelse til å benytte historien din i markedsføringsøyemed.

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Dittbestebruslettominne/_DSC0398-2.jpg

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer