• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 699,-
  • Livstidsgaranti
Av hender. For Hender
Om oss

Av hender. For Hender

Siden 1896 har Brusletto skapt og vært en del av tradisjoner og historie, og nå over 100 år senere vil vi reflektere litt bakover og samtidig kanskje vise glimt av fremtiden.

 

I likhet med at merkevaren Brusletto har sin historie å fortelle så har også våre produkter skapt historier sammen med sine eiere lenge etter å ha forlatt fabrikken. Våre kniver har vært med på utallige opplevelser ute i naturen, til fjells, til skogs, til vanns og alltid vært klar til å gjøre det de har blitt laget for.

 

Vi har gjennom tidens løp brukt våre hoder og hender for å lage produkter for både store og små, både når det gjelder mennesker og anledninger. Vi har vært med på den første seljefløyta, den første jaktturen, den uforglemmelige fisketuren, OL på Lillehammer og i bunaden på selveste 17. mai. Disse øyeblikkene skaper de gode følelsene i oss, og driver oss til å hver dag jobbe for å utvikle nye produkter for alle dere.

 

Med naturen som vår største inspirasjon har vi satt sammen noen bilder og tekster som sier noe om kjernen i Brusletto og vårt. Vi skal glede oss over den stolte historien vi har, og sammen skape ny. 

 

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Bamsen-larskaft.jpg

1. Gen Hallingen

Med Campton stål

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Bamsen-nedslitt.jpg

Godt brukt Trollegg kniv

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Brusletto-hunter_16_9.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Brusletto_Solvgutten_16_9.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Brusletto_Natten_16_9.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Brusletto_Ustaoset_16_9.jpg

    Du vil også like dette