• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 699,-
  • Livstidsgaranti
Livstidsgaranti
Om oss

Livstidsgaranti

Vi har livstidsgaranti på alle våre kniver som er produsert ved fabrikken på Geilo. Dette gjelder ved normal bruk. Hvis det er brukerfeil, gjelder ikke garantien. Har du vært så uheldig at noe galt har skjedd med varen du kjøpte av oss ber vi deg kontakte oss pr. mail med en utfyllende melding om saken og send gjerne med bilder. Noen ganger trenger vi ikke varen i retur så det er best at du avventer innsending av defekt vare til du får beskjed om dette. Vi vil løse saken så raskt som mulig, men det kan ta noen dager avhengig av hva feilen er. Vi vil reparere kniven eller sende deg en ny tilsvarende kniv.

For produkter som ikke er produsert på fabrikken vår på Geilo gjelder 2 års garanti fra kjøpstidspunktet. Ved garantispørsmål så må du henvende deg til butikken du har kjøpt produktet. Hvis du har kjøpt kniven hos Brusletto.no, så kan du sende en e-post til service@brusletto.no

 

Garantien gjelder ikke skade på kniven skjedd ved uhell, materialfeil som er knyttet til dårlig vedlikehold over tid, normal bruksslitasje, brukne knivblad som følge av battonering eller modifiserte produkter. Garantien gjelder ikke sliren som følger med kniven, da det anses som et tilbehørsprodukt og er ikke beregnet for å vare under hele livstidsgarantien.

    Du vil også like dette