• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti
ProdusertiNo
salg

Brusletto Hunter Nordic

B-Vare

Art.nrBO11003
Brusletto Hunter Nordic med fjellbjørk i skaftet og brun slire
kr 799
kr 999

På lager

  • Gratis frakt over 499,-
  • Rask levering fra Norge
  • Gravering

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 7

Garanti

Noen få ganger oppstår det situasjoner der maskinene på fabrikken vår ikke er justert helt korrekt. Dette har skjedd med et parti av Hunter Nordic kniver og i en av produksjonsseriene har knivbladene fått en liten grad av skjevhet sett mot skaft. Vi har nøye undersøkt samtlige kniver manuelt og gjort utbedringer der det er mulig. Som et resultat tilbys disse knivene nå som B-varer til en hyggelig pris.

Hunter Nordic utgjør en tidløs og allsidig følgesvenn for turer, jakt og friluftsliv, og den passer utmerket til en rekke ulike bruksområder. Skaftet er utført i fjellbjørk og er kun behandlet med olje. Dette gir den en unik karakter i kontrast til den konvensjonelle Hunter-modellen, som har et håndtak av oljet og beiset masurbjørk. Likevel er denne spesielle knivmodellen vår mest populære, og den passer like godt til oppgaver som å tilberede utemåltider, filetere fisk eller bruke den under jakten. Produksjonen av kniven foregår ved vår fabrikk på Geilo, ved foten av Hallingskarvet og inngangen til Hardangervidda nasjonalpark.

Knivbladet har en smal konisk form, med en holk laget av støpt aluminium og en slire av okselær med et sikkerhetsinnlegg. Bladet er konstruert med rustfritt tysk knivstål fra anerkjente Solingen.

Med denne kniven i hånden er du klar for mangfoldige friluftsopplevelser – et pålitelig valg som sikrer deg et nødvendig verktøy i de fleste situasjoner.
OBS: Noen av knivene leveres med mørk brun slire istedenfor lys slire.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer