• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti

Brusletto Granbit Limited Edition

Outletpris

Art.nrBO11104
Brusletto Granbit Limitid Edition er en stor tradisjonell tollekniv.
kr 999

På lager

Gravering Blad
kr 0
kr 149
Skriv inn teksten du ønsker å gravere uten spesialtegn.
Gravering Skaft
kr 0
kr 149
Skriv inn teksten du ønsker å gravere uten spesialtegn. Gravering av blad og skaft koster 149,-
  • Gratis frakt over 499,-
  • Rask levering fra Norge
  • Gravering

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 5

Prishistorikk

Garanti

Brusletto Granbit Limited Edition kniven er en tradisjonell tollekniv av høy kvalitet. Kniven har et imponerende og stilig utseende med skaft i tre ulike tretyper. Holken og knappen er laget i nysølv. Okselærsliren er laget i farget okselær og har et sikkerhetsinnlegg som beskytter knivbladet når det er i sliren. Låsestroppen sørger for at kniven holdes sikkert på plass når den ikke er i bruk.

Knivbladet er rettslipt og av meget god kvalitet. Den kan brukes til mange ulike formål, fra å kutte tau til å skjære gjennom tykke biter av kjøtt. Knivbladet er også enkelt å slipe, og kan holdes skarpt med jevnlig vedlikehold.

Skaftet på Brusletto Granbit Limited Edition kniven er en kombinasjon av masurbjørk, kryssfiner og nøttetre som er limt sammen. Dette gir skaftet en unik og vakker tekstur som skiller seg ut fra andre kniver. Skaftet er også ergonomisk utformet for å gi et godt grep når du bruker kniven.

Med Brusletto Granbit Limited Edition kniven får du en kniv av høy kvalitet som er egnet for mange ulike formål. Enten du skal på campingtur, ut i skogen eller lage mat på kjøkkenet, vil denne kniven være en god og pålitelig følgesvenn.