• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 699,-
  • Livstidsgaranti

Kniv til barn

Når det kommer til å introdusere barn til friluftsliv og håndverk, er en god turkniv et verdifullt verktøy. Vi tilbyr vi et utvalg av turkniver designet spesielt for små hender og eventyrere på farten. Vi har turkniver og spikkekniver som er spesielt beregnet for barn og barnehender.

Vårt utvalg inkluderer kniver med og uten fingerstopper, og det er viktig å velge den riktige kniven for ditt barns behov. Kniver med fingerstopper gir en ekstra sikkerhetsfunksjon som hindrer fingrene fra å gli frem på bladet, og gir et ekstra grep. Kniver uten fingerstopper gir mer frihet til å bevege hånden langs bladet, og kan være mer egnet for eldre og mer erfarne brukere. Speider butt tupp og speider spiss tupp har begge fingerstoppere som gjør at kniven er tryggere å bruke. Spikkekniven, Balder og Bruslettokniven er gode kniver for de litt mer erfarne brukerne.

Uansett hvilken kniv du velger, kan du være trygg på at vårt utvalg av turkniver for barn er designet med fokus på sikkerhet og kvalitet. Med våre kniver kan du gi barna en mulighet til å utforske og lære om friluftsliv og håndverk på en trygg og morsom måte.

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Knivtilbarn/Kniv-til-barn1.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Knivtilbarn/Kniv-til-barn2.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/Knivtilbarn/Kniv-til-barn3.jpg

6 produkter