• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti

Brusletto Knivsliper

Art.nrBO10124
Liten lett knivsliper. Karbid materiale på den ene siden og keramiske staver for finsliping på den andre siden. Kan brukes på nesten alle typer kniver.
kr 129

På lager

  • Gratis frakt over 499,-
  • Rask levering fra Norge
  • Gravering

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 1

Prishistorikk

Denne enkle knivsliperen er det perfekte tilbehøret for alle som ønsker å opprettholde best mulig skarphet på dine kjære kniver. Knivsliperen er både intuitiv og brukervennlig. Den er utstyrt med en side for grovsliping med karbidmateriale og en side for finsliping med keramiske staver. Her slipper du å tenke på hvilken vinkel som er rett, denne knivsliperen gjør jobben for deg.

Sliperen er laget med føtter i gummi på hver sin side for at den skal stå stødig når du bruker den.

For å bruke den så plasserer ganske enkelt kniven på kniveggen og drar den forsiktig mot deg, med jevnt trykk. De fine slipsteinene i knivsliperen fjerner effektivt sløvhet og gjenoppretter knivens skarphet. Du kan raskt oppnå imponerende resultater uten behov for avansert kunnskap eller ferdigheter innen knivsliping.

Den kompakte størrelsen på Brusletto Knivsliper gjør den enkel å transportere og lagre. Enten du er på tur, på hytta eller hjemme på kjøkkenet, kan du alltid ha denne praktiske knivsliperen tilgjengelig for å friske opp knivene dine når som helst. Slipestavene som sitter i sliperen vil slipe kniven på 20 grader, men de er fleksible og vil justere seg etter vinkelen på kniven som slipes.