Brusletto skjærefjøl
Laget i eik - 40x23
Art.nrBO46203574
kr 399
Produktet er utløpt
Produktbeskrivelse
Prishistorikk
En skjærefjøl i eik er ikke bare et visuelt tiltalende tillegg til kjøkkeninnredningen; den er også en praktisk og funksjonell følgesvenn for matlaging. Med sin glatte og solide overflate gir den en stabil base for kutting, hakking og tilberedning av mat. Eikefjølen er laget for å beskytte knivbladene, samtidig som den sikrer at ingrediensene holdes på plass under arbeidet. Eikens naturlige farger og teksturer gir skjærefjølen et autentisk og rustikt utseende. Hver skjærefjøl er unik på grunn av treets naturlige variasjoner, og det gir den sjarm og karakter.
Vår skjærefjøl er ikke bare et vakkert tillegg til kjøkkenet ditt, den er også praktisk og funksjonell. Den har tilstrekkelig størrelse til å romme ingredienser og tilberedt mat, samtidig som den ikke tar opp for mye plass på kjøkkenbenken. Med en solid og tykk konstruksjon er denne fjølen laget for å tåle hard bruk i lang tid.
Vedlikehold:
Hvis ønskelig kan skjærefjølen behandles med nøytral matolje som kokosolje eller rapsolje. Oljing tetter igjen porer og forebygger sprekking, men merk at fargen vil bli mørkere når trefjølen behandles. Rapsolje kan harskne etter en stund og avgi lukt, men dette er ingen problem for skjærefjøler som brukes regelmessig.
Rengjøring:
Rengjør skjærefjølen i rennende varmt vann med oppvaskmiddel, og skyll godt av i kaldt vann. Unngå å bløtlegge skjærefjølen, og tørk godt av etter rengjøring. Trefjøler anbefales ikke i oppvaskmaskin. En dypere rengjøring kan gjøres ved å gni over med grovsalt og sitronsaft. Dette renser ned i dybden, og etterlater skjærefjølen bakteriefri og velduftende.
Skjærefjølen er produsert i Polen og er 100% FSC godkjent som betyr at produktet er sertifisert som bærekraftig utnyttelse av skog. Fordelen med kortreist tremateriale er at faren for sprekking blir minimal.
Størrelse: 40x23 cm
Vår skjærefjøl er ikke bare et vakkert tillegg til kjøkkenet ditt, den er også praktisk og funksjonell. Den har tilstrekkelig størrelse til å romme ingredienser og tilberedt mat, samtidig som den ikke tar opp for mye plass på kjøkkenbenken. Med en solid og tykk konstruksjon er denne fjølen laget for å tåle hard bruk i lang tid.
Vedlikehold:
Hvis ønskelig kan skjærefjølen behandles med nøytral matolje som kokosolje eller rapsolje. Oljing tetter igjen porer og forebygger sprekking, men merk at fargen vil bli mørkere når trefjølen behandles. Rapsolje kan harskne etter en stund og avgi lukt, men dette er ingen problem for skjærefjøler som brukes regelmessig.
Rengjøring:
Rengjør skjærefjølen i rennende varmt vann med oppvaskmiddel, og skyll godt av i kaldt vann. Unngå å bløtlegge skjærefjølen, og tørk godt av etter rengjøring. Trefjøler anbefales ikke i oppvaskmaskin. En dypere rengjøring kan gjøres ved å gni over med grovsalt og sitronsaft. Dette renser ned i dybden, og etterlater skjærefjølen bakteriefri og velduftende.
Skjærefjølen er produsert i Polen og er 100% FSC godkjent som betyr at produktet er sertifisert som bærekraftig utnyttelse av skog. Fordelen med kortreist tremateriale er at faren for sprekking blir minimal.
Størrelse: 40x23 cm