• Fri frakt over 1000,-
 • Rask levering
 • BETAL TRYGT MED VIPPS
 • Livstidsgaranti
Brusletto og Qrill Pet Mushing Team
Ambassadører

Brusletto og Qrill Pet Mushing Team

Brusletto har nå inngått samarbeid med verdens beste profesjonelle hundekjørerlag, Norske: Qrill Pet Mushing Team.

Brusletto er stolte over å ha inngått et samarbeid med verdens beste profesjonelle hundekjører-team. Gjennom dette samarbeidet knytter vi oss opp mot de beste utøverne innen en ekstrem vintersport, hvor vi får testet og vist frem våre produkter under svært krevende forhold.

Hverdagen til en hundekjører er både fysisk krevende og man jobber nesten alltid under tøffe værforhold. Det gjør at hundekjørerne alltid må kunne stole på utstyret sitt. En del av samarbeidet handler også om å utvikle produktene ytterligere basert på tilbakemeldinger fra teamet. 

 

-       Da vi først åpnet en dialog for en stund tilbake ble det raskt klart at Brusletto sin produktportefølje dekker et vesentlig behov en hundefører har i både konkurranse, under trening og daglig hundehold. Dette førte til et spennende samarbeid for begge parter, hvor vi ser frem til gode resultater og tilbakemeldinger på produkter og i konkurranse.

 

Qrill Pet Mushing TeamLaget består av Thomas Wærner, Hanna Lyrek, Joar Leifseth Ulsom og Marit Beate Kasin. Til sammen har de vunnet alle de store konkurransene som Iditarod, Femundløpet og Finnmarksløpet og er i verdenstoppen når det kommer til hundekjøring. I tillegg til å være svært gode ambassadører for våre produkter vil de være naturlige ressurser å bruke på interne og eksterne arrangementer i tiden fremover, så følg med fremover på Brusletto sin hjemmeside og sosiale medier.

 

Vi ser virkelig frem til å jobbe med disse utøverne i årene som kommer. Vi er veldig glade for å ha dem ombord som ambassadører for våre merker. Mushing er en sport hvor du virkelig får presset både deg selv og utstyret ditt til det ytterste under svært tøffe forhold. Vi tror disse kjørerne vil være store ressurser på produkttesting og utvikling, slik at vi kun kan sikre det beste for kundene våre.

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BruslettoogQrillPetMushingTeam/SCO_10.4.1929919.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BruslettoogQrillPetMushingTeam/SCO_10.4.1930042.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BruslettoogQrillPetMushingTeam/SCO_10.4.1930077.jpg

Flere av Bruslettos nære partnere vil også ha nyte godt av dette samarbeidet. Det gjelder spesielt Ledlenser og Stanley som skal få testet si produkter under de ekstreme forholdene trening og konkurranse medfører i hundekjøringssporten.

Utstyret de har med fra Brusletto er:

Øks kikut 36 cm – En lett, liten og robust øks. Brukes til oppdeling av frossen hundemat, ved til bål og andre oppgaver hvor man ønsker et kraftig verktøy.

Nansen kniv - En lett og liten tollkniv som er raskt inn og ut av sliren, denne er lett tilgjengelig for å løse alle mindre oppgaver hvor en kniv er gunstig å bruke. 

Bamsen masur – en kraftig og solid kniv. Dette er en knallgod allrounder til bruk på reparasjoner, oppdeling og tøffe oppgaver.

Sitteunderlag - sommer som vinter er det alltid nyttig med et godt sitteunderlag i ull til å beskytte sete eller knær mot snø, gjørme, kulde og fukt. Dette bevarer komforten og tørre klær så lenge som mulig.

Dette er et gjennomtenkt sortiment fra Brusletto som skal dekke de utfordringene og bruksområder som føreren støter på under trening og konkurranse.

https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BruslettoogQrillPetMushingTeam/SCO_05.01.2202389.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BruslettoogQrillPetMushingTeam/SCO_05.01.2202554.jpg
https://www.brusletto.no/pub_docs/files/BruslettoogQrillPetMushingTeam/SCO_05.01.2202966.jpg

  Du vil også like dette

  Powered by Jetshop

  Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

  Les mer