• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 699,-
  • Livstidsgaranti
ProdusertiNo

Hunter Premium Chef Mini AP

Grønnsakskniv 13,5 cm blad m/luftlomme

Art.nrBO96073
Hunter Premium Chef Mini AP er en håndlaget og eksklusiv tourneringskniv som er designet, utviklet og laget for hånd i vår fabrikk på Geilo
kr 1 749

Ikke på lager

Gravering Blad
kr 0
kr 149
Skriv inn teksten du ønsker å gravere uten spesialtegn.
Gravering Skaft
kr 0
kr 149
Skriv inn teksten du ønsker å gravere uten spesialtegn. Gravering av blad og skaft koster 149,-
  • Gratis frakt over 699,-
  • Rask levering fra Norge
  • Gravering

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 6

Prishistorikk

Garanti

Hunter Premium Chef Mini AP er en håndlaget og eksklusiv grønnsakskniv som er designet, utviklet og laget for hånd i vår fabrikk på Geilo. Kniven er svært lett med et tynt og sylskarpt knivblad. Vi bruker samme stål i kjøkkenknivene som i en del av sportsknivene våre noe som betyr at den holder godt på eggen og er forholdsvis lett å sette opp igjen. Skaftet er fra vår bestselger Brusletto Hunter, som er solgt i mer enn 1,4 millioner eksemplarer og så mange jegere, fiskere og turfolk kan ikke ta feil. Knivbladet er designet med det for øyet at kniven skal være et svært godt verktøy på kjøkkenet. Denne kombinasjonen har gitt en fantastisk god grønnsakskniv og denne utgaven har air-pockets på begge sider av bladet slik at kniven slipper grønnsaker lettere når du skjærer.

Vi anbefaler å vaske kniven for hånd, da treskaftet ikke tåler oppvaskmaskin. På grunn av den tynne kniveggen anbefales ikke kniven til å skjære i bein, det kan skade kniveggen.