• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti

Pro Hunter slaktekrok 2 pkn

Art.nrBO96006
Slaktekrok for å henge dyr
kr 129

På lager

  • Gratis frakt over 499,-
  • Rask levering fra Norge
  • Gravering

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 1

Prishistorikk

Brusletto slaktekrok er et viktig verktøy for jegere og slaktere som trenger å bearbeide kjøtt fra store dyr som elg, hjort og reinsdyr. Slaktekroken har en spiss og skarp tupp, som gjør det enkelt å tre kroken gjennom kjøttet og få et solid grep. Dette gjør det enklere å kutte og skjære opp kjøttet på en effektiv måte. Slaktekroken er laget av høykvalitets stål, og er konstruert for å tåle tøffe forhold og langvarig bruk.

En av fordelene med Brusletto slaktekrok er at den er svært allsidig, og kan brukes til en rekke oppgaver ved bearbeiding av kjøtt. Den kan brukes til å dra av hud og fjerne bein, samt til å stykke opp kjøttet i mindre biter. Kombinert med en skarp kniv, kan en slaktekrok gjøre slaktearbeidet enklere og mer effektivt.

Brusletto slaktekrok er også enkel å vedlikeholde, og kan enkelt rengjøres med varmt vann og såpe. Etter bruk bør slaktekroken tørkes godt og oppbevares på et tørt sted for å unngå rust.

Alt i alt er Brusletto slaktekrok et uunnværlig verktøy for jegere og slaktere som trenger å bearbeide store dyr. Med sin solide konstruksjon og allsidige design, gjør denne slaktekroken det enkelt å bearbeide kjøtt på en rask, effektiv og trygg måte.

Leveres i pakning på 2 stk med størrelse 14 cm Ø 7 mm