• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 699,-
  • Livstidsgaranti
ProdusertiNo

Brusletto Hunter

Vår bestselger!

Art.nrBO10108
En solid jaktkniv! Dette er Norges mest solgte jaktkniv fra den ble lansert i 1963. Sandvik 12C27 stål i knivbladet, konslipt og holdbart.
kr 1 399

Ikke på lager

Gravering Blad
kr 0
kr 149
Skriv inn teksten du ønsker å gravere uten spesialtegn.
Gravering Skaft
kr 0
kr 149
Skriv inn teksten du ønsker å gravere uten spesialtegn. Gravering av blad og skaft koster 149,-
  • Gratis frakt over 699,-
  • Rask levering fra Norge
  • Gravering

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 7

Prishistorikk

Garanti

Reservedeler

Hunter er Norges mest solgte jaktkniv siden 1963, med over 1,4 millioner eksemplarer solgt hittil. Knivbladet har beholdt sin smale og konslipte form helt fra lanseringen i 1963. Denne kniven er håndlaget i Norge med en stolt tradisjon for kvalitet og håndverk. Den egner seg utmerket som en allroundkniv som passer til alle mulige oppgaver, enten det er matlaging, til opptenningsved, jakt eller sløying av fisk. Hunter er vår favoritt til allsidig bruk.

Knivbladet har et skandinavisk rettslipt design. Sliren har et metallbånd som går rundt hele sliren og gir ekstra styrke. Kniven har også en støpt aluminiumsholk med fingerbeskytter, som gir ekstra sikkerhet hvis du skulle være uheldig og miste grepet om kniven. Knivbladet er laget av Sandvik 12C27-stål, kjent for sin holdbarhet og enkelhet når det kommer til å slipe det opp igjen. Skaftet er laget av oljet og beiset masurbjørk. Kniven leveres med en lærslire og en flott gaveeske.

Sett kursen mot nye opplevelser med Brusletto Hunter. La denne kniven være din pålitelige følgesvenn når du utforsker det ukjente og opplever naturens underverker. Med Brusletto Hunter i hånden vil du være rustet for alt eventyret har å by på.