• Rask levering fra Norge
  • Gratis gravering
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti
ProdusertiNo

Brusletto Hunter

Vår bestselger!

Art.nrBO10108
En solid jaktkniv! Dette er Norges mest solgte jaktkniv fra den ble lansert i 1963. 14116N stål i knivbladet, konslipt og holdbart.
kr 1 399

På lager

Gravering Blad
kr 0
kr 150
Her legger du inn ønsket tekst for gravering - uten spesialtegn
Gravering Skaft
kr 0
kr 150
Gravering av blad og skaft sammen koster 99,-
  • Gratis frakt over 499,-
  • Rask levering fra Norge
  • Gratis gravering

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 7

Garanti

Reservedeler

Hunter er Norges mest solgte jaktkniv siden 1963, med over 1,4 millioner eksemplarer solgt hittil. Knivbladet har beholdt sin smale og konslipte form helt fra lanseringen i 1963. Denne kniven er håndlaget i Norge med en stolt tradisjon for kvalitet og håndverk. Den egner seg utmerket som en allroundkniv som passer til alle mulige oppgaver, enten det er matlaging, til opptenningsved, jakt eller sløying av fisk. Hunter er vår favoritt til allsidig bruk.

Knivbladet har et skandinavisk rettslipt design. Sliren har et metallbånd som går rundt hele sliren og gir ekstra styrke. Kniven har også en støpt aluminiumsholk med fingerbeskytter, som gir ekstra sikkerhet hvis du skulle være uheldig og miste grepet om kniven. Knivbladet er laget av 14116-stål, kjent for sin holdbarhet og enkelhet når det kommer til å slipe det opp igjen. Skaftet er laget av oljet og beiset masurbjørk. Kniven leveres med en lærslire og en flott gaveeske.

Sett kursen mot nye opplevelser med Brusletto Hunter. La denne kniven være din pålitelige følgesvenn når du utforsker det ukjente og opplever naturens underverker. Med Brusletto Hunter i hånden vil du være rustet for alt eventyret har å by på.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer