• Rask levering fra Norge
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti

Brusletto Øks Kikut 36 cm

Den perfekte turøksen

Art.nrBO360440
Liten turøks, perfekt for å lage opptenningsved og dele små kubber. Glassfiber skaft, med sklibelegg bakerst på skaftet. Skaftet er støpt rundt økshode.
kr 529

På lager

Gravering Blad
kr 0
kr 149
Skriv inn teksten du ønsker å gravere uten spesialtegn.
  • Gratis frakt over 499,-
  • Rask levering fra Norge
  • Gravering

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 1

Prishistorikk

Brusletto Kikut Turøks 36 cm er den ultimate turøksen for deg som ønsker en pålitelig og kompakt øks på turen. Enten du er ute på en helgetur eller en lengre ekspedisjon, er denne lille turøksen perfekt for å lage opptenningsved og dele små kubber.

Med en lengde på 36 cm og et karbonstål i økshodet, kan denne øksen enkelt håndtere oppgaven med å kutte ved og småtrær. Det ergonomiske glassfiber skaftet har et sklibelegg bakerst på skaftet som gir deg et godt grep selv om du har våte hender. Skaftet er støpt rundt økshodet for å gi øksen en stabil konstruksjon og ekstra styrke.

Denne øksen er designet for å være lett å bære, så den kan enkelt pakkes i sekken eller festes på utsiden av sekken. Ved kjøp følger det med en kompakt beskyttelsesklips som beskytter eggen. Dette gjør den til et uunnværlig verktøy for utendørsaktiviteter, inkludert camping, fotturer og jakt.

Brusletto Turøks Kikut 36 cm er den ideelle turøksen for deg som ønsker et verktøy som er lett å bære, pålitelig og effektivt til å takle dine utendørs utfordringer. Kjøp din Brusletto turøks i dag og være klar for enhver utfordring!