Salgs- og leveringsbetingelser

For å kunne handle i vår nettbutikk må du selv velge de produkter du ønsker å kjøpe og registrere faktura- og leveringsadresse. I tillegg må du ha en gyldig e-postadresse. Du er selv ansvarlig for at riktig adresse og postnummer er oppgitt.

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet vil fremkomme på nettsiden før du gjennomfører selve betalingen.

Hvis bestillingen kommer i retur pga. post/import regler til land utenom Norge vil vi ta betalt for porto og pakkegebyr i tillegg til returportoen og avgifter i forbindelse med dette. 

Ordren vil da bli kansellert og pengene som gjenstår tilbakeført til betalingskortet.

Se ditt lands importregler på http://www.visahq.com/

Alle kjøp i vår nettbutikk må betales med VISA eller Mastercard. For å ivareta din trygghet og sikkerhet for betalingen samarbeider vi med DIBS og Teller. Ved kjøp i nettbutikken blir kjøpesummen reservert på konto frem til varene er plukket og klare til forsendelse. Det er først når varen blir sendt at kontoen blir belastet. Vi sender ikke varer i postoppkrav. Ved en eventuell retur av varer vil beløpet bli tilbakebetalt på den samme kortkontoen. For å gjennomføre handel med kort- og kredittkjøp må du som kunde i følge loven være over 18 år.

Vår fabrikk ligger øverst i Hallingdal og det kan derfor ta 4-5 dager før du har varene avhengig av hvor i landet du bor. Normalt plukker vi varene og gjør klar for forsendelse innen 24 timer etter at bestillingen er registrert.

Det kan ved gravering ta noe lenger tid. Sjekk med oss dersom det haster!

Ved gravering av varer må dette legges i handlekurven sammen med produktet. Du vil da få opp en tekstboks som gir deg mulighet til å skrive teksten du ønsker gravert.

Alle bestillinger fra oss blir sendt med Posten som Klimanøytral Servicepakke. Selv om normal leveringstid er 3-5 dager må vi dessverre ta forbehold om noe lenger leveringstid i perioder da Posten har mye trafikk. Varer som ikke blir hentet på ditt lokale postkontor, eller nektet mottatt, vil bli returnert til oss for kundens (din) regning.

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp av forbrukere i vår nettbutikk. Det følger med et angrerettskjema sammen med varene og angrerettsfristen er på 14 dager. Dersom det mot formodning ikke følger med et slikt skjema er angreretten utvidet til 3 måneder i henhold til Angrerettloven. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt med de begrensninger som kommer av loven. Ved bruk av angrerett kan ikke varene være brukt samt at original emballasje og merkelapper skal være hele og intakte.

Det medfølger ikke slikt skjema dersom varene er gravert da angreretten ikke gjelder på spesialtilpassede produkter.

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skylder uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jfr. Angrerettloven § 12, punkt a).
Returkostnadene bæres av forbrukeren (jfr. Angrerettloven § 15, første ledd).
Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jfr. Angrerettloven § 6, punkt e).
Angreretten gjelder ikke dersom varen er gravert med personlig navn eller logo. Dersom logo eller navn er feil fra vår side vil vi gravere på nytt produkt og sende deg.

Vi har livstidsgaranti på alle våre Bruslettokniver. Har du vært så uheldig at noe galt har skjedd med varen du kjøpte av oss ber vi deg kontakte oss pr. mail med en utfyllende melding om saken og send gjerne med bilder. Noen ganger trenger vi ikke varen i retur så det er best at du avventer innsending av defekt vare til du får beskjed om dette. Vi vil løse saken så raskt som mulig, men det kan ta noen dager avhengig av hva feilen er. Vi vil reparere kniven eller sende deg en ny tilsvarende kniv. Garantien, gjelder normal bruk (hvis det er brukerfeil,- gjelder ikke garantien).

Dersom du skal benytte deg av angreretten eller vil reklamere på et produkt må du kontakte oss først, gjerne pr. e-post. Du må merke forsendelsen med ditt navn, adresse og ordrenummer. Husk at du får en innleveringskvittering på din retur fra tranportør, dette er viktig for deg dersom pakken blir borte!

Pakken skal du sende til følgende adresse:

 

Brusletto & Co AS

Lienveien 123

3580 Geilo

 

Org.nr: 910 862 154