• Gratis gravering
  • Gratis frakt over 499,-
  • Livstidsgaranti

Brusletto Granbit Limited Edition

Solid tollekniv

Art.nrBO11104
Brusletto Granbit Limitid Edition er en stor tradisjonell tollekniv.
kr 1 599

Ikke på lager

  • Gratis frakt over 499,-
  • Gratis gravering
  • Livstidsgaranti

Produktbeskrivelse

Brusletto Granbit Limited Edition kniven er en tradisjonell tollekniv av høy kvalitet. Kniven har et imponerende og stilig utseende med skaft i tre ulike tretyper. Holken og knappen er laget i nysølv. Okselærsliren er laget i farget okselær og har et sikkerhetsinnlegg som beskytter knivbladet når det er i sliren. Låsestroppen sørger for at kniven holdes sikkert på plass når den ikke er i bruk.

Knivbladet er rettslipt og av meget god kvalitet. Den kan brukes til mange ulike formål, fra å kutte tau til å skjære gjennom tykke biter av kjøtt. Knivbladet er også enkelt å slipe, og kan holdes skarpt med jevnlig vedlikehold.

Skaftet på Brusletto Granbit Limited Edition kniven er en kombinasjon av masurbjørk, kryssfiner og nøttetre som er limt sammen. Dette gir skaftet en unik og vakker tekstur som skiller seg ut fra andre kniver. Skaftet er også ergonomisk utformet for å gi et godt grep når du bruker kniven.

Med Brusletto Granbit Limited Edition kniven får du en kniv av høy kvalitet som er egnet for mange ulike formål. Enten du skal på campingtur, ut i skogen eller lage mat på kjøkkenet, vil denne kniven være en god og pålitelig følgesvenn.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer