Brusletto.no

Bruslettodesign


Fabrikkens bevisste satsing på design og produktutvikling startet tidlig på 1990-tallet. Før dette hadde det meste av produksjonen og formgivingen fulgt en tradisjonell linje, som til da hadde vært tilfredsstillende for bedriften. Nå skjedde flere ting. Behovet for en ny logo hadde lenge presset seg på og Brusletto var blitt valgt til å lage de offisielle knivene til lillehammer OL i 1994.

OL-Knivene som fikk navnene "Håkon" og "Kristin" viste seg tidlig å bli en stor suksess. Dette inspirerte bedriftsstyret til beslutningen om å lage en helt ny grafisk designprofil for bedriften. En design som skulle være produkt relatert, nytenkende og konsekvent. Den skulle gjennomføres på alle felt innen bedriften og skulle være klar til våren 1994.

Allerede tidlig i 1994 var alt av trykksaker, skilting og ikke minst gaveeskene klare. Samtidig med denne prosessen ble det også gjennomført en grunnleggende diskusjon om produktutviklingen i bedriften. På samme måte som designprofilen skulle også produktene underkastes de strengeste krav. Dette resulterte i at noen av de tradisjonelle produktene måtte vike for å gi plass til at mer design- og samtidsriktige kniver fikk innpass.

Det viste seg tidlig at dette var en riktig vei å gå. Markedet var begeistret, flere store knivsuksesser fulgte og vår andel av det norske markedet økte merkbart.

Fortsatt gjelder hovedtrekkene i design profilen, men vi arbeider kontinuerlig med bedriftens framtid for øye. Design, materialer og kvalitet er hele tiden under streng vurdering. Dette har resultert i at våre nye produkter blir tatt imot av markedet med forventing og interesse.
Du har ingen varer i handlekurven
Våre kniver
KNIV BALDER
KNIV BAMSEN
KNIV BRUSLETTOKNIVEN
KNIV FALKEN
KNIV FEMUND
KNIV FISKERN
KNIV FISKESPRETTERN
KNIV FJORD
KNIV FRAMTIDSKNIVEN
KNIV HALLINGSKARVET
KNIV HUNTER
KNIV HUNTER PREMIUM
KNIV LITEN SPEIDERKNIV
KNIV NANSEN
KNIV NORGESKNIVEN
KNIV RENESSANSE
KNIV RONDANE
KNIV RONDANE J/100 LIMITED EDITION
KNIV RYPA
KNIV RØY
KNIV SKINNER
KNIV SPEIDERKNIV
KNIV SPIKKEKNIVEN
KNIV SPRETTERN
KNIV STETIND
KNIV STORBUKKEN
KNIV SØLVGUTTEN
KNIV TIUR
KNIV TOOL
KNIV TRILLEMARKA
KNIV VASSFARET SIGNATURVERSJON W/R
KNIV VILLGUTEN
KNIV VILLJENTA
KNIV VILLMANN
KNIV VILLMANN SPESIALVERSJON A/100