Brusletto.no

Fra vår produksjon


 

Visste du at for å produsere en eneste kniv, må kniven i gjennomsnitt gjennom 50 arbeidsoperasjoner? At okselæret stanses ut manuelt? At slirene syes for hånd? Eller at skaftet produseres fra en treplanke? Roboter hjelper oss med ferdigstillingen, men menneskene har fortsatt den viktigste rollen i knivproduksjonen.
Et par smakebiter fra produksjonslokalene avslører at det å lage en kvalitetskniv verken er noen hastverks- eller enkel jobb.

I ovnene herdes knivbladene i 1075 grader Celsius.

Kvaliteten kan variere innenfor det samme lærstykket. Vi bruker kun den beste kvaliteten til våre slirer.

For å få ferdig et skaft, kreves det ca. 1 kg rå masurbjørk

Fra emne til skaft skjer på få minutter i dreiebenken. Utformingen av skaftet er avgjørende for bruksegenskapene til knivene.

Montering og siste finpuss er håndarbeid på Brusletto

Alt overskudd av stål og metall fra stansing av knivblad og holker resirkuleres. Bare miljøvennlige og ufarlige væsker og materialer benyttes i våre produksjonlokaler.

   
<Knivbladene herdes   Utstansing av lær   Sying av slirer




Du har ingen varer i handlekurven
Våre kniver
KNIV BALDER
KNIV BAMSEN
KNIV BRUSLETTOKNIVEN
KNIV FALKEN
KNIV FEMUND
KNIV FISKERN
KNIV FISKESPRETTERN
KNIV FJORD
KNIV FRAMTIDSKNIVEN
KNIV HALLINGSKARVET
KNIV HUNTER
KNIV HUNTER PREMIUM
KNIV LITEN SPEIDERKNIV
KNIV NANSEN
KNIV NORGESKNIVEN
KNIV RENESSANSE
KNIV RONDANE
KNIV RONDANE J/100 LIMITED EDITION
KNIV RYPA
KNIV RØY
KNIV SKINNER
KNIV SPEIDERKNIV
KNIV SPIKKEKNIVEN
KNIV SPRETTERN
KNIV STETIND
KNIV STORBUKKEN
KNIV SØLVGUTTEN
KNIV TIUR
KNIV TOOL
KNIV TRILLEMARKA
KNIV VASSFARET SIGNATURVERSJON W/R
KNIV VILLGUTEN
KNIV VILLJENTA
KNIV VILLMANN
KNIV VILLMANN SPESIALVERSJON A/100